Protest ala ECHOZ

Dňa 2.12.2017 sa v BA uskutočnil protestný pochod, ktorého organizátorom bol zväz ECHOZ … alebo? Žeby nie???

Pečená kačica nám toho prezradí viac ….

K veci, aj my sme so zvedavosťou očakávali, čo sa v tej našej Bratislave, ktorá je sídlom našich pánov, bude diať a o čom to tam vlastne bude. Aj napriek faktu, že sídlo našej spoločnosti sa momentálne nachádza v Žiline, sme horeli nedočkavosťou a čakali sme, že médiá prinesú fantastickú elektrizujúcu atmosféru, no márne.

Pochod sa nekonal …. nevadí …. kačica bola

Vážení kolegovia, profesionálna “odborová organizácia”, ktorá pôsobí na pôde zamestnávateľa už nejakých pár rokov, na čele s ostrieľanými harcovníkmi bojujúcimi za naše práva, opäť raz neuspela…

Povieme si, to sa stáva, nech sú už dôvody akékoľvek, avšak reakcie zúčastnených kolegov (údajne dvojciferné číslo, ako hovorí klasik) a ich chválospevy na počesť parádnej akcie rezonovali od Tatier k Dunaju a nenechajú nás chladných. Najmä po tom, ako sme pánovi Blahákovi ponúkli pomocnú ruku v prípade štrajku, resp. protestu, ktorú tak sebaisto odmietol.

Jednou z otázok je to, kto všetku túto parádu zaplatí? Kto dal mandát, zelenú, rodinnej akcii – výletu do BA? Na prvú otázku je odpoveď jasná, sme to my, resp. Vy, aktuálni členovia ECHOZ ako aj bývalí, nakoľko peniažkov vraj ostalo stále dosť… Na druhú sa je treba pýtať kompetentných organizátorov zo strany ECHOZ.

My v NOE dúfame, že ECHOZ SSE sa cítilo v BA dobre, načerpalo nové sily, nápady a môže sa opäť pustiť do krvopotného kolektívneho vyjednávania za lepšie zajtrajšky v skupine SSE.

Tím NOE

37 Replies to “Protest ala ECHOZ”

  1. https://liveone9.com/

    Would you like to be invited to participate in expert roundups, conferences, and other great opportunities?
    Would you like to receive emails out-of-the-blue from super-cool and talented people asking you to write for them?
    카지노사이트

  2. https://www.vfv79.com/

    Well, that depends on what you’d like to achieve from your blogging efforts.
    Would you like influential bloggers to notice you and follow you on Twitter?
    카지노사이트

  3. Brittney

    I do trust all of the ideas you have presented in your post.
    They’re really convincing and will definitely work.
    Still, the posts are too quick for novices. May just you please extend them
    a bit from subsequent time? Thanks for the post.

    Look into my blog post – website hosting services

  4. Shirley

    Hmm it appears like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying
    your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still
    new to everything. Do you have any tips and hints for first-time blog writers?
    I’d really appreciate it. 2CSYEon cheap flights

  5. Antonia

    A motivating discussion is definitely worth comment.
    I do think that you should write more on this issue, it may not be a taboo matter but usually
    people do not speak about such issues. To the next!
    Best wishes!!

    Here is my webpage :: web hosting company

  6. Tilly

    Thanks for your personal marvelous posting!
    I genuinely enjoyed reading it, you’re a great author.I will make
    certain to bookmark your blog and will eventually come back someday.
    I want to encourage you to ultimately continue your great posts,
    have a nice evening!

    Visit my site: website hosting

  7. anabole steroide online kaufen

    We’re a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your website provided us with helpful info to paintings on. You have done an impressive activity and our entire community will probably be grateful to you.

    https://best-globalpharma.org/

  8. content

    Appreciating the dedication you put into your blog and detailed information you present. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed material. Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

    https://www.rateandbet.com

  9. anabole steroide kaufen

    Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he just bought me lunch because I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch! “Not only is the universe stranger than we imagine, it is stranger than we can imagine.” by Sir Arthur Eddington.

    https://levelextreme.net/

  10. oprolevorter

    I simply wanted to appreciate you again. I am not sure the things that I would’ve gone through without the entire solutions shown by you directly on such a question. It truly was the troublesome problem in my position, nevertheless viewing your professional way you handled the issue took me to weep for happiness. I’m happier for this advice as well as have high hopes you know what an amazing job you were providing training the others via your websites. More than likely you have never got to know any of us.

    http://www.oprolevorter.com/

  11. ZO ROH

    kolko členov má vlasne NOE ??? Lebo sú nejak všetci ticho aj s tými zamestnancami na ktorých sa odvolávaš .Žiadne príspevky ,návrhy a pod.Prispievatelia do týchto diskusií sú aj tak stále tí istý,,,, alebo sa mýlim ??? Takže vôbec nezastupujú vačšinu ako sa to tu snažíš prezentovať .A ten článok vôbec ……je to subjektívny názor jednotlivca a nie kolektívu……

  12. lukas

    😀 s článkom sa nestotožňujú len NOE ale aj zamestnanci. Nech sa na mňa nikto nehnevá ale keď predseda ECHOZ SSE nastúpi do autobusu ktorý je vychystaný na akože protest a zahlási že protestovať sa nebude, lebo sa dohodol na 2 percentách so zamestnávateľom, tak toto je na schmiech, aj na plač. Apropo nemal to byť protest ECHOZ ako zväzu ???? Prečo sa nekonal ??? To je správna otázka a nie že či je niekto spokojný s článkom.

  13. ZO ROH

    Tak toto je úbohosť pisateľa tohoto článku ,to hovorí o jeho charaktere všetko ……
    tomuto divadielku dávam max.rok života ….
    prečo nepíše o svojich úspechoch , cieľoch …a t ď občas nejaký osočujúci článok a to je všetko a ešte sa skrýva za tím NOE .Stotožňujú sa s tým vôbec všetci … ten tím ?????

  14. Anonym

    Toto je tak max u nás na Slovensku, inde si nenechajú skákať po hlavách hŕstkou, verím že sa to zmení

  15. Anonym

    Ja si myslím pravý opak, už to bude len lepšie. Určite budeme súdržnejší. O 10 mesiacov to musíme spraviť organizovanejšie. Ale najlepšie pre obe strany hlavne pre šéfov by bolo ak by sa vrchnosť začala správať tak k zamestnancov ako sa má a ako je to vo vyspelých štátoch štandardom. Časy keď sa podpísal každý papier sú už nenávratne preč. Nedá sa len stále brať je potrebe aj dávať a už aj keď nie adekvátne ohodnotenie tak min. úctu a slušnosť k zamestnancom.

  16. xxx1

    Všetci čo ste to podpísali pod nátlakom alebo aj dobrovoľne ste vôbec neurobili dobre. Uvidíme čo prinesie toto rozhodnutie pre ostatných ktorý sa nezľakli. Nemyslím si že o rok to bude ináč.

  17. Anonym

    Sa mýliš posero, nič sme nepodpísali, keby bolo menej takých ako ty, posral by sa niekto iní. Nevidíš že kde je sila tam je moc.? Stebou si ešte dlho bude niekto vitierať zadok.

    EDIT: Páni kľud, trocha kultúry pred Vianocami. ADMIN

  18. Elektrikar

    Ťažko sa bojuje keď je potrebné bojovať s dvoma ktorí sú dohodnutý, tj echoz aj zamestnávateľ.
    Zamestnanci toho za pár týždňov dokázali viac ako celý echoz za 6 či koľko rokov. Ak by tu neboli nové odbory s pohotovosti by nebolo nič. Všetko čo akože vybojoval echoz je len zásluhou zamestnancov ktorý sú pod NOE, nikoho iného.

Pridaj komentár