Protest ala ECHOZ

Dňa 2.12.2017 sa v BA uskutočnil protestný pochod, ktorého organizátorom bol zväz ECHOZ … alebo? Žeby nie???

Pečená kačica nám toho prezradí viac ….

K veci, aj my sme so zvedavosťou očakávali, čo sa v tej našej Bratislave, ktorá je sídlom našich pánov, bude diať a o čom to tam vlastne bude. Aj napriek faktu, že sídlo našej spoločnosti sa momentálne nachádza v Žiline, sme horeli nedočkavosťou a čakali sme, že médiá prinesú fantastickú elektrizujúcu atmosféru, no márne.

Pochod sa nekonal …. nevadí …. kačica bola

Vážení kolegovia, profesionálna “odborová organizácia”, ktorá pôsobí na pôde zamestnávateľa už nejakých pár rokov, na čele s ostrieľanými harcovníkmi bojujúcimi za naše práva, opäť raz neuspela…

Povieme si, to sa stáva, nech sú už dôvody akékoľvek, avšak reakcie zúčastnených kolegov (údajne dvojciferné číslo, ako hovorí klasik) a ich chválospevy na počesť parádnej akcie rezonovali od Tatier k Dunaju a nenechajú nás chladných. Najmä po tom, ako sme pánovi Blahákovi ponúkli pomocnú ruku v prípade štrajku, resp. protestu, ktorú tak sebaisto odmietol.

Jednou z otázok je to, kto všetku túto parádu zaplatí? Kto dal mandát, zelenú, rodinnej akcii – výletu do BA? Na prvú otázku je odpoveď jasná, sme to my, resp. Vy, aktuálni členovia ECHOZ ako aj bývalí, nakoľko peniažkov vraj ostalo stále dosť… Na druhú sa je treba pýtať kompetentných organizátorov zo strany ECHOZ.

My v NOE dúfame, že ECHOZ SSE sa cítilo v BA dobre, načerpalo nové sily, nápady a môže sa opäť pustiť do krvopotného kolektívneho vyjednávania za lepšie zajtrajšky v skupine SSE.

Tím NOE