Prvé stretnutia, reakcie

Vážené kolegyne, vážení kolegovia

Nesmierne nás tešia Vaše pozitívne reakcie a ohlasy, ktoré ste nám adresovali. Podľa našich odhadov je 70% až 90% z Vás, našich kolegov, pripravených k nám prestúpiť, čo je fantastické, Vaše spätné ohlasy nás utvrdzujú v tom, že naša cesta je správna a máme spoločné ciele a dlhodobé problémy, ktoré je nutné bezodkladne riešiť.

Objavujú sa aj ojedinelé skeptické ohlasy od kolegov, ktorí volia vyčkávaciu taktiku, ktorá vo všeobecnosti nemusí byť zlá a môže sa zdať, že je najlepším riešením, ale vážení kolegovia, nie v našom prípade, keď sme na pokraji totálnej dehonestácie nášho povolania, nátlak a zastrašovanie zo strany vedenia sa stali dennou realitou a pôvodná odborová organizácia háji záujmy minoritných akcionárov.

Ak Vám záleží na Vašich kolegoch, na našej skvelej spoločnosti, ako aj na hodnotách, ktoré sme tak dlho budovali, neváhajte a pridajte sa k odborom, ktoré sú vytvorené zamestnancami pre zamestnancov!

Nahlasujte nám prosím svoje podnety cez web NOE “Napíšte nám” aby sme ich mohli bezodkladne riešiť.

Prihlášky nám prosím odosielajte v obálkach, ktoré sme vám doručili spolu s prospektami. Ak by ste nemali predpripravenú obálku odošlite prosím svoje prihlášky na adresu:

ZO OZ MODERNÉ ODBORY AIOS NOVÉ ODBORY ENERGETIKOV

Svätoplukova 423/32,

979 01 Rimavská Sobota

 

V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte na tel. č. 0915 557 988, prípadne na e-mailovej adrese info@noveodbory.sk, či cez kontaktný formulár na našej web stránke.

Tešíme sa na skoré stretnutie s Vami.

Budeme sa snažiť nesklamať Vašu dôveru!

Vezmime si späť to, čo nám právom patrí!

Vás tím NOE

Pridaj komentár