Registrácia užívateľov

Vážení členovia ZO MO AIOS NOVÝCH ODBOROV ENERGETIKOV,

spúšťame proces registrácie nových členov do systému našej webovej stránky, po registrácii Vám bude odoslaný e-mail s prihlasovacími údajmi. Žiadame Vás, aby ste si po prihlásení na našej webovej stránke zmenili svoje prihlasovacie heslo.

Taktiež Vám bude odoslaná SMS správa na telefónne číslo, ktoré ste uviedli vo svojej prihláške, prostredníctvom nášho informačného systému.

Po prihlásení sa na webovú stránku Vám bude sprístupnené fórum, kde môžeme bezpečne, bez postihov, či bez strachu riešiť naše každodenné problémy, ktoré nás na pracoviskách už dlhé roky trápia.

Ak by sa vyskytli problémy s prihlasovacími údajmi, e-mailom alebo heslom, alebo Vám nebola doručená SMS správa, prípadne si neviete zmeniť heslo, kontaktujte nás kedykoľvek na 0915 557 988, prostredníctvom nášho kontaktného formulára na našej web stránke NAPÍŠTE NÁM, alebo na e-mail info@noveodbory.sk.

Na záver Vás chcem požiadať o strpenie, procesy, ktoré musíme absolvovať sú pomerne časovo náročné. Viem že sa mnohí z Vás chcú s nami stretnúť a porozprávať sa. Verte však, ak by to bolo na nás, sme u Vás na pracovisku každý deň.

Sme jednými z Vás a sme tu pre Vás, my všetci tvoríme NOE.

S pozdravom,

 

Kristian Uhrin

predseda ZO MO AIOS NOE

5 Replies to “Registrácia užívateľov”

  1. Alejandro

    Hello my loved one! I wish to say that this post is amazing, great written and include
    almost all important infos. I’d like to peer extra posts
    like this .

    Here is my homepage :: cheap flights

  2. Trevor

    My brother recommended I may like this best web hosting company
    site. He was totally right. This publish actually made my day.

    You can not believe simply how so much time I had spent for this info!
    Thank you!

Pridaj komentár